fbpx

Alegerea Centrului Montessori

Este Montessori metoda potrivită pentru copilul meu? Este o alegere bună?

S-ar putea să îți pui aceste întrebări chiar acum, când cercetezi sau cauți un mediu educațional deosebit pentru fiul sau fiica ta. Dacă chiar așa este, atunci te numeri printre acei părinți care caută o altă metodă de educare a copilului său.

Există o mulțime de informații disponibile la doar un click distanță despre Maria Montessori și metoda pe care ea a creat-o bazată pe observație și urmărire a copilului în perioadele sensibile ale creșterii lui academice. Acest articol nu este despre ceea ce înseamnă Metoda Montessori. Este vorba despre TINE, părintele, și despre căutarea potrivită pentru copilul tău.

Vreau ca copilul meu să fie un elev independent, pașnic și politicos?
Vreau ca copilul meu să-și poată selecta propria lucrare și să o urmeze până la concluzie?
Vreau ca să învețe abilități practice de viață, precum și să cunoască o a doua limbă?
Vreau ca copilul meu să aibă opțiunea de a învăța de la colegii mai mari și de a crește în propriul ritm?

Dacă ai răspuns cu DA la oricare dintre aceste întrebări, atunci ar trebui să cauți un Centru Montessori. Sună și programează o vizită în oricare din centrele Joy Montessori, fie cel din Str. Cărbunarilor 15A, cartier Băneasa-Aviației, fie cel din Str. Miercani 64, cartier Bucureștii Noi, și pune întrebări. Avem răspunsuri pentru fiecare. Vino împreună cu copilul și lasă-l să exploreze clasa și toate zonele acesteia. S-ar putea să descoperi surprize plăcute pe măsură ce copilul și familia încep să se integreze în mediul pregătit.